bunny light

Als je op zoek bent naar een schattig konijnenlampje voor in je slaapkamer, dan ben je hier aan het juiste adres! Deze heldere konijnenlamp kost $ 91 en heeft een USB-kabel om hem in te pluggen. Hij maakt ook gebruik van LED-lampjes in de staart, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opwarmen van de gloeilamp. De LED-lampjes blijven ook koel om aan te raken.

LumiPet nachtlampje naast het bed

De LumiPet Bunny Nachtkastje Nachtlampje is een schattig en ongelooflijk veelzijdig nachtlampje voor een peuterkamer. De LumiPet is gemaakt van zacht siliconen en straalt een zachte, kalmerende gloed uit die kinderen kalmeert om te slapen. De acht kleuropties kunnen eenvoudig worden aangepast met de meegeleverde afstandsbediening en het apparaat laadt op via een USB-poort. Je kunt hem zelfs op de camping meenemen om als nachtlampje te gebruiken.

Het schattige ontwerp zal elk kind zeker bekoren. Het is het perfecte cadeau of kamerdecoratie. Het wordt geleverd met een USB-kabel voor eenvoudig opladen en wordt geleverd met een handleiding. Dit nachtlampje op batterijen biedt een verscheidenheid aan dierenkeuzes en een handige afstandsbediening om van kleur te veranderen.

Heico-lampen stralen een zachte, warme gloed uit

De zachte, warme gloed van Heico konijnenlampjes is ideaal voor kinderkamers. Ze kunnen bij het kinderbed of de commode worden geplaatst voor een geruststellende gloed ’s nachts. Ze zijn gemaakt van thermodynamisch gegoten PVC en zijn veilig te gebruiken in de buurt van kinderen.

Heico konijnenlampen zijn met de hand afgewerkt in Duitsland en geven elk interieur een speels tintje. Elke konijnenlamp is 35 cm hoog en er past een bol van 10 W in. De lamp wordt meegeleverd, evenals de bedrading en de voorgemonteerde globe.

LumiPet’s konijnenlamp

LumiPet is een schattig nachtlampje voor naast het bed dat schijnt met negen verschillende zachte kleuren. Je kunt zelfs een rood licht kiezen voor een optimale nachtrust. Het is het perfecte nachtlampje voor elke kinderkamer. En als bonus kan LumiPet worden gedimd tot precies het juiste niveau om aan de behoeften van uw kind te voldoen.

Dit lieve konijntje is gevuld met niet-giftige siliconen en geeft een zachte gloed. Het wordt geleverd met een USB-kabel en afstandsbediening voor eenvoudig aan- en uitzetten. Het is gemaakt van ABS en siliconen, dus het is veilig voor je kind om te hanteren. Het kan zelfs in de vaatwasser worden gewassen.

Heico-lampen

Heico konijnenlampjes zijn ontworpen voor kinderkamers en zullen ’s nachts een dromerige wereld voor kinderen openen. Dit zachte licht helpt kinderen te ontspannen en in slaap te vallen. De lamp wordt geleverd met een 6 W LED-systeem dat een zachte gloed produceert. Het is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en kan overal in de kamer worden geplaatst.

Gemaakt in Duitsland, de Heico konijnenlamp straalt een zachte, rustgevende gloed uit. De lampen zijn ook milieuvriendelijk en zijn uitgerust met een laagspannings-LED-systeem om elk risico op schokken voor uw kind te voorkomen. De lampen zijn ook eenvoudig te bedienen met een 12 V-stekker en zijn volledig kindveilig.