Welke wandlampcamera past bij u?

wandlamp camera

Als u uw eigendom goed in de gaten wilt houden, kan het idee van een wandlampcamera best aantrekkelijk zijn. Ze zien er niet alleen strak en modern uit, maar velen kunnen ook dienst doen als lichtbron, waardoor ze ideaal zijn voor het verlichten van gangen, binnenplaatsen of patio’s. Bovendien is de mogelijkheid om toegang te krijgen tot videobeelden via een smartphone-app ongelooflijk handig en maakt het gemakkelijk om uw huis op afstand te bewaken.

Er zijn tal van verschillende opties op de markt, waarbij sommige geavanceerdere modellen meer functies hebben dan andere. Maar hoe bepaal je welke voor jou geschikt is? Laten we enkele van de meest populaire keuzes die er zijn eens nader bekijken en kijken welke u de beste algehele combinatie van functies kunnen bieden.

eufy Solar Wandlamp Cam

Een van de meest interessante en veelzijdige opties die er zijn, deze combinatie van licht en camera kan beelden lokaal opnemen en opslaan, wat betekent dat je geen cloudservice nodig hebt om er toegang toe te krijgen (hoewel dit je mobiele data zal verbruiken). toelage als je buiten wifi-bereik bent). Je kunt ook clips van het apparaat zelf downloaden en delen, zodat familie en vrienden op de hoogte kunnen blijven van wat er in huis gebeurt. Het kan ook worden gebruikt met een stroomadapter voor gebruik zonder wifi en het werkt zelfs in regen en sneeuw.

Met 2K-beelden, een royaal gezichtsveld van 160 graden, nachtzicht in kleur en een sirene van 105 dB, is de Eufy All-in-One Wall Light Cam absoluut een aantrekkelijk pakket. Het kan handmatig worden geactiveerd, via timer of bewegingsactivering, en het is ook compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant voor spraakactivering. Het ingebouwde licht kan worden gedimd of uitgeschakeld en de camera heeft toegang tot meer dan een miljoen kleuren die bij uw interieur passen.

De All-in-One wandcamera kan worden aangesloten op bestaande buitenverlichtingsarmaturen of worden opgehangen met de meegeleverde zelfklevende houder. Het wordt geleverd met een oplaadbare batterij om het te laten werken als de zon ondergaat, en het heeft ook infraroodtechnologie voor gebruik bij weinig licht. Het is geen goedkope optie, maar het wordt geleverd met veel geweldige functies die u kunnen helpen uw eigendommen te beschermen tegen misdaad en ongewenste gasten. Bovendien is het installatieproces niet zo ontmoedigend als het lijkt als je niet gewend bent om thuis doe-het-zelfprojecten te doen.