flos t1

Er is een reden waarom Flos IC-lampen een van de meest populaire verlichtingsontwerpen ter wereld zijn. Dit Italiaanse designmerk heeft naam gemaakt door zowel hoogwaardige, moderne armaturen als iconische ontwerpen te produceren. Met samenwerkingen met enkele van de meest gerenommeerde ontwerpers van vandaag, waaronder Philippe Starck, Tobia Scarpa en Konstantin Grcic, blijven ze innovatieve, maar toch herkenbare ontwerpen creëren die toegankelijk blijven. Hun armaturen zijn ideaal voor hedendaagse zakelijke en particuliere woonruimtes. Ze zijn ook perfect voor minimalistische appartementen en klassiek ingerichte kamers.

De IC Lights collectie lampen, ontworpen door Michael Anastassiades, is een combinatie van vierkante hoeken, ronde vormen en metaal. Het is een populaire toevoeging aan lobby’s, hotels en privé-woonruimtes. Deze lampen zijn verkrijgbaar in messing, chroom en zwarte afwerkingen. Ze zorgen ook voor een niet-verblindend, zacht licht.

De IC T1 Low Table Lamp is een minimalistisch stuk dat deel uitmaakt van de IC-serie. Het bestaat uit een dun, rond stokje met een mat frost glazen diffusor. Deze lamp is ideaal voor gebruik op een bureau of bijzettafel. Er wordt een halogeenlamp meegeleverd die een warme, witte gloed geeft. Als onderdeel van de IC-serie is deze lamp verkrijgbaar in mat zwart, geborsteld messing en chroom.

De IC T1 hoge tafellamp is een ander lid van de IC-serie. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze lamp een langere staaf dan zijn zusterlampen. Hangend straalt deze lamp een gelijkmatige, niet-verblindende gloed uit, die een interessante lichtsfeer creëert. Tegelijkertijd biedt de basis stabiliteit.

Net als andere IC-lampen is ook deze lamp een product van de samenwerking tussen Michael Anastassiades en Tobia Scarpa. De IC-collectie is geïnspireerd op het contactjongleereffect. Anastassiades gebruikte de ball-to-ball-techniek om een lamp te creëren met een unieke vorm. Op deze manier zorgt het voor een interessante lichtsfeer die een aangename en ontspannende sfeer creëert.

De IC T1 tafellamp is verkrijgbaar in twee maten. Als u geïnteresseerd bent in een kleinere IC lamp, kunt u kiezen voor de IC T1 Low, die zowel in een matte frost glazen diffuser als in mondgeblazen opaalglas verkrijgbaar is. Als u echter een groter huis of kantoor heeft, kunt u de IC T1 High overwegen. Met een bolvormige glazen diffusor die op een schuine metalen staaf rust, geeft deze lamp een niet-verblindende gloed af die geschikt is voor zowel bijzet- als middentafels.

De IC T1 tafellamp is voorzien van een dimmer en een netsnoer. Het frame is gemaakt van transparant gelakt messing of chroomstaal. De kap van geblazen opaalglas zorgt voor een zachte gloed die niet verblindt. De IC T1-lamp is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een klassieke, Mid-Century Modern-stijl.

Als u op zoek bent naar een lamp die een mooi accent zal vormen voor uw moderne woonkamer, hoeft u niet verder te zoeken dan de IC T1 tafellamp. Het minimale maar ingewikkeld gesymboliseerde ontwerp zal zeker indruk maken.