4 Franse Films Die Het Bekijken Waard Zijn

Ik kijk graag Franse films, of literatuur of biografieën, in de nacht van een persoon. Het is niet zo stevig als een blockbuster, maar het doet je wegzinken en keer op keer herinneringen ophalen. Franse films zijn meestal tragedies, omdat ze de ware zin van het leven als onbevredigend beschouwen. Om de menselijke natuur en het leven te waarderen, met een diepere diepte, staar naar de liefde. vololighting.

01 Floral Cafe en zijn geliefden film

“Café Flore and His Lovers” is eigenlijk een biografische film die het liefdesverhaal van Beauvoir en Sartre vertelt. Zowel Sartre als Beauvoir zijn meesters in de existentiële filosofie, begeleiden elkaar, bereiken elkaar en begrijpen elkaar. Het is voldoende om een ​​vertrouwenspersoon in het leven te hebben.

In plaats van zich te concentreren op de details van het leven van de twee grote figuren, richt de film zich op hun veranderende persoonlijkheden, gedachten en emoties in de loop van de tijd.

Sartre was een voorstander van open relaties, terwijl Beauvoir een leidende figuur was in vrouwelijke onafhankelijkheid, niet trouwen, geen kinderen krijgen en niemands vrouw en moeder zijn. De liefde van de twee sloeg aan.

Zie enkele geestverruimende, vliegende persoonlijkheden en door liefde geslagen romantiek door twee weliswaar geweldige personages. Het zal je doen nadenken over de betekenis van liefde.

02 Franse vrouw film

De prachtige Jeanne wordt door de buren als een schoonheid erkend. Maar niet lang nadat ze trouwde met haar man, Louis, die soldaat is, brak de oorlog uit. Bij toeval ontmoette Jeanne Henry en werd verliefd op hem.

Toen Louis terugkwam, woonde ze bij Henry, die in hetzelfde krijgsgevangenenkamp zat. Louis vergaf haar uiteindelijk en verhuisde naar een plek ver weg van goed en kwaad met haar, keerde terug naar een vredig leven en baarde een tweeling.

Op weg naar het ziekenhuis ontmoette Jeanne Arnu. Louis ging op een andere expeditie naar India, toen Arnu’s vader stierf.

Geconfronteerd met een lege vorm van huwelijk en een liefde die op alle mogelijke manieren is onderdrukt, barsten twee eenzame en verdrietige mensen in passie uit, werden verliefd tijdens het communicatieproces en planden een schaking. Jeanne in de film toont de moed van een Franse vrouw in het aangezicht van liefde. Maak Nami’s verbluffende en fragiele, elk frame zo charmant als een poster.

03 Danser

“The Dancing Girl” gaat over het leven van Loy Fowler, de pionier van de Amerikaanse moderne dans. Fowler werd een symbool van de Belle Époque met zijn revolutionaire choreografie.

Voorheen bekend als Mary Louie, was ze verlegen, introvert en teruggetrokken. Ze ontwierp graag dansen uit een boek en repeteerde in het holst van de nacht in het geheim Wilde’s Salome.

Mary reist naar New York nadat haar vader is neergeschoten door onbekende mensen. Het was in New York dat Marie stilletjes haar danscarrière begon, en haar dansen trok de aandacht van de Franse aristocraat Louis, die verliefd werd. Louis is een typische aristocraat uit de hogere klasse, die een luxueus maar zwak leven leidt, onafscheidelijk van de geur van ether en onderrokken. Marie improviseerde en stal het geld van Louis om naar Parijs te gaan.

In Parijs, omgedoopt tot Fowler, werd ze beroemd met haar unieke kronkelige dans, waarbij ze van het kleine theater Folies helemaal naar het operagebouw van Parijs sprong, en haar prachtige uitvoeringen gingen door de stad. Een ander keerpunt in Fowlers leven kwam van de ontmoeting met de danseres Isadora, die ook uit de Verenigde Staten kwam. Fowler waardeerde het talent van laatstgenoemde en stelde haar voor aan vele beroemdheden. Echter, Isadora werd uiteindelijk Fowler’s nachtmerrie.

Met de hulp van Fowler kwam Isadora’s carrière geleidelijk op gang, en nadat zijn roem Fowler geleidelijk overweldigde, negeerde hij Bole’s gratie volledig. Voor Isadora was de vage en dubbelzinnige relatie tussen de twee slechts een opstapje op weg naar succes, Fowler’s fragiele hart verbrijzeld, en de illusie achtergelaten door de onvoltooide kus werd Fowler’s slepende nachtmerrie in zijn toekomstige leven. .

In de film is het liefdesverhaal tussen haar en de twee mensen die het lot van haar leven hebben veranderd wazig maar fantasierijk, en de dans is erg mooi, waardoor mensen bereid zijn om het keer op keer te bekijken.

Ik heb altijd van Franse romantische films gehouden, niet alleen vanwege hun romantiek. Meer nog, er is trouw en complexe menselijke natuur. Het verfraait of bekritiseert niet, maar geeft direct de waarheid weer.

Er zijn veel mogelijkheden voor liefde, elk met zijn eigen schoonheid. Om te begrijpen en te ervaren, zul je de schoonheid van diversiteit in de wereld vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *