Een hanglamp van rotan toevoegen aan je huis

rattan hanglamp

Als je op zoek bent naar een stijlvolle manier om wat rieten charme aan je huis toe te voegen, dan is een hanglamp van rotan misschien de perfecte keuze. Dit type verlichting is verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen van populaire ontwerpers, waaronder Kichler, Arteriors en Moooi. Sommige van deze populaire ontwerpers bieden eenvoudige ontwerpen, terwijl anderen meer uitgebreide verlichtingsopties creëren.

Hollis zwarte rotan hanglamp

De Hollis zwarte rotan hanger heeft een stalen hanger met een handgeweven rotan kap. Het maakt gebruik van een E26 100 watt lamp en heeft een instelbare vallengte van 27 “tot 99”. Het zwarte, met stof omwikkelde koord van de hanger is 72 “lang en 5″ in diameter. Het weegt zes pond en staat op de UL-lijst.

De Hollis zwarte rotan hanger is een statement stuk dat textuur en kleur zal toevoegen aan een kamer. Het is ideaal voor kamers met natuurlijke of stedelijke stijlen. Het zwarte rotan weerspiegelt ook donkere accenten in het decor en voegt een dramatisch contrapunt toe aan warme houttinten.

Deze hanglamp is gemaakt van zwart rotan, een natuurlijk materiaal dat ongelooflijk duurzaam is. Dit stuk is UL-vermeld en gebruikt een E26-lamp van maximaal 100 watt. De verstelbare vallengte kan worden aangepast van 27″ tot 99″ en het snoer is 72″ lang en 5” in diameter.

Grace dome zwarte rotan hanglamp

Deze opvallende hanger heeft een koepelkap van geweven rotan met een vlechtwerk in mandstijl. Het staat prachtig boven een eettafel en voegt een eigentijdse touch toe. Voor deze hanglamp wordt een lamp van maximaal 60 watt aanbevolen. Houd er echter rekening mee dat deze hanglamp niet gebruikt mag worden in vochtige ruimtes zoals badkamers.

Als je weinig ruimte hebt, kun je overwegen om een ​​semi-inbouw rotan hanglamp te gebruiken. Deze zijn meestal gemonteerd op een messing armatuur, die aan het plafond hangt. Rotanlampen zijn betaalbaar en kunnen je huis een natuurlijke chique uitstraling geven. Je kunt ook kiezen voor een bamboe rotan hanglamp. De bamboevezels zijn in een rasterpatroon geweven, wat deze lamp een natuurlijke textuur geeft.

Kouboo rotan hanglamp

De Kouboo Plafondlamp geeft je huis een natuurlijke, organische uitstraling. Hang het boven je keukenbar, familiekamer of eettafel voor een unieke look die je gasten zal verbazen. Deze handgeweven rieten lamp brengt een vleugje natuur in huis.

De Kouboo rotan hanglamp is ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. Kies degene die bij je interieur past. Je kunt ook kiezen voor een lamp die gemaakt is van duurzame bronnen, zoals bamboe of riet. Deze verlichtingsarmaturen zijn een geweldige optie voor mensen die in tropische klimaten leven.

Een Kouboo Plafondlamp voegt een vleugje elegantie toe aan elk huis. Je kunt er een boven je eettafel of boven het kookeiland hangen. Het zal een groot verschil maken in uw familiekamer. Door de handgeweven rotan en rieten kap ziet de verlichting er warm en natuurlijk uit.