ronde hanglamp

Moderne ronde hanglamp

Een moderne ronde hanglamp is een uitstekende manier om elke kamer een vleugje elegantie te geven. Deze armaturen zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen in verschillende kamers van uw huis worden gebruikt. Ze zijn een uitstekende keuze voor de eetkamer, waar ze voor een intieme sfeer kunnen zorgen. Een andere geweldige locatie voor dit soort verlichting is in de buurt van een open haard of een spiegel in de badkamer. U kunt dit type verlichting ook boven een bed plaatsen, of in een hoek van een kamer bij een comfortabele fauteuil.

Afhankelijk van uw budget en de grootte van de ruimte, kunt u een verscheidenheid aan moderne ronde pendelverlichtingsopties vinden. De klassieke globe-stijl is een populaire optie voor veel huizen, maar je kunt ook hangers vinden met metalen kappen en glazen kappen voor een modernere uitstraling. U kunt ook zoeken naar LED-lampen voor pendelarmaturen, die het energieverbruik verminderen en tegelijkertijd een consistente gloed geven.

Een hanglamp voegt een vleugje stijl toe aan je kamer en creëert een luchtig en open gevoel. De gepoedercoate stalen kap wordt bekroond door een berkenhouten decoratieve kroon, waardoor een industriële look ontstaat. Kies er een die bij uw stijl past en die past bij het ontwerp van uw kamer.

Trommel lampenkap hangers

Trommelschaduwhangers zijn geweldig voor een moderne of eigentijdse kamer. Ze voegen direct een centraal punt toe aan uw kamer zonder afbreuk te doen aan uw bestaande meubels of decor. Ze zorgen ook voor een mooie balans tussen taak- en sfeerverlichting. Ze zijn verkrijgbaar in kleine en grote maten en in een verbluffende reeks tinten.

Dit type hanglamp heeft ingewikkelde ponspatronen op de metalen kap. Hij biedt plaats aan maximaal negen gloeilampen en is ideaal voor het uitlichten van gebieden zoals een aanrecht of een leeshoek in uw woonkamer. Ook zijn ze dimbaar en in hoogte verstelbaar. Trommelschaduwhangers voor ronde hanglampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kunnen op een stang of plafond worden gemonteerd.

Hanglampen met trommels zijn geweldig voor de keuken omdat ze voldoende taakverlichting bieden voor het bereiden en koken van voedsel. Ze kunnen ook in een woonkamer worden gebruikt om sfeerverlichting te geven aan een grote ruimte. Ze kunnen boven een ronde tafel of boven een lage salontafel worden geïnstalleerd. Veel mensen houden van de veelzijdigheid van deze verlichtingsarmaturen en de verschillende plaatsingsmogelijkheden die ze bieden.

Trommelschaduwhangers voor ronde hanglampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen om elk interieur aan te vullen. Ze zijn veelzijdig genoeg om te worden gebruikt in een keuken, woonkamer, hal of trap. Ze voegen ook een zachte gloed toe aan een ruimte. Een goede keuze voor deze lampen kan een aanvulling zijn op andere verlichtingsarmaturen in de kamer, zoals wandkandelaars en tafellampen.

Glazen hangers

Ronde glazen hanglampen zijn een praktische en mooie keuze voor interieurverlichting in huis. Ze kunnen in elke ruimte worden gebruikt om een ​​taakgebied te verlichten of als decoratief accessoire. Glazen hanglampen zijn ook een goede keuze als je een rustiek, landelijk thema in je interieur wilt creëren. Voor een nog rustiekere uitstraling kun je een glazen hanglamp combineren met een bronzen of een hangende hanglamp. Beide opties zullen zeker een uniek tintje aan uw ruimte geven.

Moderne glazen hanglampen zijn er in verschillende soorten en maten. Een van de meest populaire stijlen heeft een ronde basis met drie neerwaartse staven van verschillende hoogtes. Hij is compatibel met lampen van 60 watt en werkt met een dimmerschakelaar. Sommige hanglampen zijn verkrijgbaar met gecraqueleerde of glanzende glazen kappen.

Om een ​​hanglamp te kiezen, moet u de vereisten begrijpen van de ruimte waar u deze wilt plaatsen. Als de ruimte vochtig is, moet u een nat of vochtbestendig armatuur kiezen. Dit zorgt ervoor dat het waterdicht is en zijn functionaliteit behoudt. Als je hem in een badkamer installeert, moet je rekening houden met het wattage van de lamp.

Het kiezen van de juiste armatuur kan moeilijk zijn, maar er zijn verschillende opties beschikbaar. Een multidirectionele hanglamp kan worden gebruikt om kunstwerken te markeren. Deze zijn ideaal voor gebogen plafonds of voor ruimtes met gewelfde plafonds. Ze kunnen op het oppervlak worden gemonteerd of in een nis worden gemonteerd. Ze hebben meestal een ketting of handvat eraan, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.