De mailbox van Office 365-apparatuur beheren

De mailbox van Office 365-apparatuur is een belangrijk onderdeel van de Exchange-omgeving waarmee u vergaderverzoeken voor specifieke apparaten kunt configureren en beheren. Denk hierbij aan draagbare computers, projectoren, microfoons en bedrijfsauto’s.

Deze mailboxen zijn gratis te gebruiken en vereisen geen productlicentie. Ze kunnen worden beheerd met behulp van het Exchange Admin Center (EAC) of de Exchange Management Shell.

Een apparaatpostvak maken of wijzigen: Gebruik in het Exchange-beheercentrum de opdracht Nieuwe mailbox om een apparaatpostvak te maken of te wijzigen. Dit omvat het wijzigen van de weergavenaam en het primaire SMTP-adres van de mailbox. U kunt ook de aliassen en proxyadressen voor een apparatuurpostvak wijzigen.

Verbergen in adreslijsten: schakel dit selectievakje in om te voorkomen dat de mailbox van het apparaat wordt weergegeven in het adresboek van de gebruiker of in andere adreslijsten die in uw organisatie zijn gedefinieerd. Nadat u dit selectievakje hebt ingeschakeld, kunnen gebruikers nog steeds boekingsberichten naar de mailbox sturen met behulp van een e-mailadres dat u opgeeft in de sectie Contactgegevens van de eigenschappen van de mailbox van het apparaat.

Vergaderverzoeken delegeren: u kunt gedelegeerden selecteren die vergaderverzoeken accepteren of weigeren die naar het postvak worden verzonden. Ze worden op de hoogte gebracht wanneer een boekingsverzoek is ontvangen en ze kunnen reageren op het vergaderverzoek als u hen hiervoor toestemming geeft.

E-mailadressen van ontvangers automatisch bijwerken op basis van het e-mailadresbeleid dat op deze ontvanger is toegepast: schakel dit selectievakje in om de e-mailadressen van ontvangers automatisch te laten bijwerken op basis van wijzigingen in het e-mailadresbeleid in uw organisatie.

Voeg een MailTip toe om gebruikers te waarschuwen voor mogelijke problemen voordat ze een boekingsverzoek naar de mailbox van het apparaat sturen: In het gedeelte MailTip kunt u een aangepaste MailTip toevoegen die wordt weergegeven in de InfoBar wanneer deze ontvanger wordt toegevoegd aan de Aan, Cc of Bcc regels van een nieuw e-mailbericht. De lengte van een aangepaste MailTip mag niet langer zijn dan 175 weergegeven tekens.

Stel planningslimieten voor vergaderingen in: U kunt het maximum aantal dagen instellen dat een enkele of terugkerende vergadering kan worden gepland. U kunt ook de maximale vergaderduur instellen. Alle afspraken die langer zijn dan de opgegeven limiet, worden geweigerd door het resourcepostvak.

Ontvangers kunnen worden gemigreerd van on-premises naar Exchange Online: U kunt bronmailboxen migreren van een on-premises Exchange Server naar Exchange Online met behulp van de migratiewizard. U kunt ook een handmatige migratie uitvoeren, waarbij u de mailboxen naar Exchange Online kopieert en wijzigt.

Gebruik sjablonen om mailboxen voor kamers en apparatuur te beheren: Met sjablonen kunt u eenvoudig mailboxen voor kamers en apparatuur maken of wijzigen in Exchange Server of Exchange Online, met alle gewenste instellingen en machtigingen in één stap. Ze stellen u ook in staat om het proces voor het maken of wijzigen van mailboxen te verfijnen door algemene of standaard attribuutwaarden te specificeren.

U kunt bijvoorbeeld een sjabloon gebruiken om een e-mailadres in te stellen voor een bronpostvak en hieraan dezelfde voor- en achternaam toe te wijzen als het postvak, of om de naam van het postvak aan te passen met een aangepaste naamgevingsindeling. U kunt een sjabloon gebruiken om elk veld verplicht, alleen-lezen of verborgen te maken.