Naar welke Hollywood-films kun je in april 2022 uitkijken?

Het weer wordt warmer in april. Getroffen door de epidemie, kunnen we alleen vertrouwen op een aantal externe films om de scène te ondersteunen. Oorspronkelijk was het laagseizoen van de filmmarkt in maart en april, en het was nog meer verlaten .

Aan de andere kant van Hollywood is het aanbod van nieuwe films en drama’s nog voldoende. Naast vier of vijf blockbusters die veel aandacht hebben getrokken, zijn ook enkele kleine en middelgrote films en series met grote namen de moeite waard Ze kunnen opletten.

“Dr. Night: Morbius”, dat vele malen is gewijzigd, begon deze maand de eerste maand, maar had last van mond-tot-mondreclame. Michael Bay bracht de remake van “Desperate Ambulance”, en de trailer heeft nog steeds de vertrouwde smaak van explosief geweervuur.

Of de “Fantastic Beasts 3”, geschreven door J.K. Rowling, kan herstellen van de omweg, en of de nieuw toegevoegde Uncle Mai Depp kan vervangen in de rol van Grindelwald, zal na de release bekend worden.

Integendeel, “Nordic” met Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy en andere all-stars is de moeite waard om naar uit te kijken, evenals de actiekomedie “The Unbearable Weight of Genius” die tegelijkertijd wordt uitgebracht.

Het valt nog te bezien hoe goed “schuldenvrij” Nicolas Cage zichzelf in de film speelt. Op dezelfde dag wordt ook de animatiefilm “Bad Guys” uitgebracht, gemaakt door DreamWorks.

Bovendien luidde de populaire animatie “Sonic the Hedgehog” het tweede deel in, de terugkeer van Dr. Egghead gespeeld door Jim Carrey en de toevoeging van nieuwe personages.

Laten we het vervolgens hebben over naar welke films en tv-drama’s we in april in Hollywood kunnen uitkijken!

Let op: De “Release/Start Date” van de filmlijst verwijst naar de Noord-Amerikaanse tijd.

01 “Dr. Nacht: Morbius”

 • Regisseur: Daniel Espinosa
 • Met: Jared Leto, Matt Smith, Jared Harris, Adria Arhona, Michael Keaton
 • Releasedatum: 1 april

Wat te bekijken: Na vijf ploegendiensten zal Sony’s “Mobius” dit jaar eindelijk uitkomen op 1 april. Deze keer stopte Jared Leto eindelijk met het maken van trouwjurken voor anderen, maar speelde hij de hoofdrol in een superheldenfilm waarin hijzelf de hoofdrol speelde.

Het is onduidelijk hoeveel “Mobius” zal interageren met de “Spider-Man” franchise, maar Michael Keaton zal de schurk Vulture spelen.

Op dit moment heeft de film een ​​versheidsscore van 17% op Rotten Tomatoes (129 recensies) en een gemiddelde MTC-score van 37 (percentagesysteem).

02 “Bubbelquarantaine”

 • Regisseur: Judd Apatow
 • Met: Karen Gillan, Alice Apatow, Pedro Pascal, Leslie Mann, David Duchovny
 • Releasedatum: 1 april (Netflix)

Wat te zien: de gevangen bemanning maakte een dinosaurus-blockbuster en vocht tegen dinosaurussen op de Mount Everest! Deze Netflix-komedie met in de hoofdrollen “Nebula” Karen Gillan en “The Mandalorian” Pedro Pascal, enz., is geïnspireerd op de herhaalde sluiting van “Jurassic Park 3” tijdens de epidemie en vertelt een verhaal over een Allerlei interessante verhalen die plaatsvonden toen de crew maakte commerciële blockbusters tijdens de epidemie.

De film is geregisseerd door Judd Apatow, de regisseur van “Big Belly” en “Forty and Confused”. Afgaand op de vrijgegeven preview, zijn er voortdurend hilarische en hilarische scènes in de structuur van het stuk in het stuk.

03 “Wanhopige ambulance”

 • Regisseur: Michael Bay
 • Met: Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Madin, Aisha Gonzalez, Garret Dillahunt, Keir O’Donnell
 • Releasedatum: 8 april

Wat te bekijken: het is nog steeds het originele recept en het is nog steeds een bekende smaak! In de blootgestelde trailer zijn er veel iconische crashes, vuurgevechten, explosies en coole bewegende beelden van “kopieën verkopen”. Deze keer werkte Michael Bay samen met Jake Gyllenhaal en Aisha Gonzalez om de gelijknamige Deense film uit 2005 opnieuw te maken.

De film vertelt het verhaal van een paar broers die een ambulance moesten kapen toen ze een bank beroofden. Aan de ene kant is er de overweldigende belegering en blokkade, aan de andere kant sterven de gewonden en zitten ze voor een dilemma.

Het lijkt een beetje op een fusie van “Speed ​​of Life” en “Jedi Men”. De film zal naar verwachting op 22 april op het vasteland van China in première gaan.

04 “Sonic de egel 2”

 • Regisseur: Jeff Fowler
 • Met: Ben Schwartz, Jim Carrey, Idris Elba, Colleen O’Shaughnessy, James Marsden
 • Releasedatum: 8 april

Wat te kijken: Afgaande op de reputatie van het publiek en de wereldwijde kassa, is “Sonic the Hedgehog” van Paramount een zeer succesvolle game-adaptatiefilm, dus het vervolg komt eraan!

Deze keer speelt Jim Carrey Dr. Egghead, die nog steeds de slechterik is, Sonic’s partner Little Fox Tars en Idris Elba’s genaamd “Knuckles”, beide in Sonic the Hedgehog 2. Het is de eerste verschijning.

Knuckles is een virtueel personage in de Sega-gameserie, de rode mierenegel die voor het eerst verscheen in het spel “Sonic the Hedgehog 3”.

05 “Het zwaard is niet oud”

 • Regisseur: Janus Metz
 • Met: Thandie Newton, Chris Pine, Lawrence Fishburne, Jonathan Pryce, Adelaide
 • Releasedatum: 8 april (prime video)

Wat te kijken: Deze maand heeft “Pai Pai” twee films om het publiek te ontmoeten, één is “Contractor” aan het begin van de maand en de andere is ook een actie-thrillertype van “You Are Not Old”.

In “The Sword Is Not Old” belichaamt “Pai Pai” een CIA-spion en laat hij een baard groeien, en speelt hij een paar voormalige geliefden en CIA-partners met Thandie Newton.

De film, geregisseerd en geschreven door Janus Metz (“Zero Zero”, “True Detective”), is een bewerking van de gelijknamige roman van Oran Stehauer. De film zal meerdere tijdlijnen door flashbacks weven. Samen halen ze herinneringen op aan hun romantische verleden terwijl ze de waarheid achter een verwoestende terroristische aanslag aan het licht brengen.

06 Fantastic Beasts: Het mysterie van Perkamentus

 • Regisseur: David Yates
 • Met: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Jude Law, Max Mikkelsen, Callum Turner
 • Releasedatum: 15 april

Wat te kijken: Ik weet niet of de oorspronkelijke bedoeling van deze serie is afgedwaald. Waar zijn de magische dieren? Ja, waar is het? De focus van deze serie lijkt te zijn verschoven van Fantastic Beasts naar het familiedrama.

Of Uncle Mai Depp kan vervangen in de rol van Grindelwald en goed werk kan leveren met Perkamentus, we zullen het verschil zien na de show. De serie “Fantastic Beasts” wordt steeds onbegrijpelijker en ook Dan Fogler’s Dreuzel heeft een toverstok.

De heldinnen zijn zo gemarginaliseerd dat het moeilijk te geloven is dat ze er nog zijn, en het is moeilijk te geloven dat er twee nieuwe films in de serie zullen zijn nadat Dumbledore’s Mystery uit is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *