Johnny Depp: ik heb nooit naar ‘Pirates of the Caribbean’ gekeken

Johnny Depp: ik heb nooit naar ‘Pirates of the Caribbean’ gekeken

Depp: Ik bewijs dat ik Pirates niet heb gezien!

Op 19 april 2022, lokale tijd, ging de rechtszaak van Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw Amber Heard verder in Virginia, de Verenigde Staten.Naast het herhalen van de eerdere beschuldigingen van huiselijk geweld, zei Depp in de getuigenbank dat hij nooit Pirates of Pirates had gezien. de Caraïben.

Daarnaast verklaarde Depp ook dat hij niet meer met Disney zal werken aan de film “Pirates of the Caribbean”.

Toen hem in de rechtbank werd gevraagd hoe “Pirates of the Caribbean” uit 2003 zijn fortuin radicaal veranderde, antwoordde hij: “Nou, ik heb de serie nog nooit gezien… maar ik weet zeker dat de films het goed deden aan de kassa, zij (Disney) wil blijven filmen en dat doe ik graag.”

Depp zei dat toen hij het script voor het eerst zag, hij dacht dat het een gewone Disney-film was met een voorspelbare structuur in drie bedrijven.

“Ik had verschillende ideeën over het personage en die ideeën verwerkte ik in de voorstelling om het personage tot leven te brengen. Maar in het begin ergerde Disney zich er behoorlijk aan.”

“Uiteindelijk werkte het, ik heb het goed gedaan en de rol werd geaccepteerd door vijf-, 45-, 65- en 85-jarigen zoals Bugs Bunny.”

‘Pirates of the Caribbean’ zorgde voor een revolutie in Depps carrière

“Captain Jack kan dingen die ik niet kan, hij kan dingen zeggen die ik nooit zou zeggen. Dus voor mij is het een manier om het karakter uit te breiden en risico’s te nemen.”

Na te hebben gepraat over “Pirates of the Caribbean” en terug te keren naar de kern van de rechtszaak, stond Depp erop dat Heard zichzelf niet alleen verbaal beledigde, maar zichzelf ook vele malen in eigen land beledigde, waardoor zijn eigen vingers werden afgesneden.

Hij beschuldigde Heard ook van “poepen” op zijn bed als vergelding na een woordenwisseling. Maar Depp zei dat hij nooit terugvocht.

Om het huiselijk geweld van zijn ex-vrouw tegen hem te bewijzen, beschreef Depp zijn moeder als een zeer slecht persoon, in de veronderstelling dat zijn ex-vrouw en zijn moeder vergelijkbaar waren.

Depp herinnerde zich dat zijn moeder zijn vader in eigen land had misbruikt. Hoewel hij het huwelijk ongelukkig vond, behield hij zijn relatie met Hilde omdat zijn vader ook hard werkte om zijn huwelijk met zijn moeder in stand te houden.

Depp gelooft dat haar moeder een familie is die haar kinderen en echtgenoten graag gewelddadig behandelt, en ook goed is in het psychologisch afwijzen van haar familie. Dus mijn vader pakte op een dag stilletjes zijn bagage in en verliet het huis geluidloos.

Het vertrek van zijn vader maakte zijn moeder bijzonder teleurgesteld.Depp zag ook zijn moeder een zelfmoordpoging doen door medicijnen te slikken en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Depp, ouders en vriendin Vanessa

Depp’s zus bevestigde deze jeugdverhalen van Depp en zei dat zijn vader, net als Depp, niet terugvecht tegen zijn vrouw. Het Amerikaanse commentaar van “New York Post” gelooft echter dat dit allemaal Depps routine is om de sympathie van het publiek te winnen.

Heard ontkende de beschuldigingen van Depp en Heard zal de komende dagen in de getuigenbank zitten en er zal meer informatie worden onthuld.

Depp en ex-vrouw geschil review

Johnny Depp en Amber Heard trouwden in 2015 en scheidden in 2017.

In 2018 noemde de Britse “Sun” Depp een “vrouwenklopper”, en klaagde Depp de krant aan wegens “laster”.

Op 2 november 2020 oordeelde de Britse rechtbank dat Depp de zaak verloor.De rechter meende dat Depp herhaaldelijk zijn ex-vrouw Amber Heard had aangevallen en 12 van de 14 aanklachten wegens huiselijk geweld werden gegrond.

Vervolgens werd Depp door Warner ontslagen uit de “Fantastic Beasts 3”-crew, Disney’s “Pirates of the Caribbean”-herstart stopte met zoeken naar hem en hij nam niet langer deel aan het nieuwe drama “Harry Houdini”, geproduceerd door Jerry Bruckheimer…

Johnny Depp trouwde in 1983 met Lori Anne Allison, slechts voor twee jaar, en scheidde in 1985. Hij ging toen uit met Winona Ryder en supermodel Kate Moss, en verloofde zich op een gegeven moment zelfs met de eerste.

Depp had van 1998 tot 2012 een relatie met de Franse zangeres Vanessa Paradis en ze hebben samen een dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *