The Quarters in het Flinders Hotel in Zuid-Australië

kamervertrekken

De Quarters-kamers van het Flinders Hotel in Zuid-Australië bieden gasten een verscheidenheid aan luxe voorzieningen, een modern design en onberispelijke kwaliteit. Elke kamer is elegant ingericht met modern meubilair en biedt een prachtig uitzicht op het oorspronkelijke landschap van Flinders. Bij elke reservering is een gastronomisch ontbijt inbegrepen. U kunt ook gebruikmaken van het roomservicemenu of genieten van een maaltijd in het restaurant van het hotel. Alle kamers zijn uitgerust met een flatscreen televisie en Foxtel. Er zijn ook iPod-muziekspelers en koffie- en theefaciliteiten.

Elk van de acht unieke Quarters kamers heeft een eigen thema. Elk is samengesteld met de perfecte combinatie van luxe en comfort, met kenmerken zoals hoge plafonds, uitgestrekte veranda’s aan de voorkant en een eigen badkamer. Sommige kamers bieden zelfs een verhoogd uitzicht op het dorp Flinders.

De kamers van The Quarters zijn ideaal gelegen in Flinders, een prachtig stadje in het hart van Zuid-Australië. Deze locatie is ideaal voor reizigers die de lokale bezienswaardigheden en keuken willen ervaren. Gasten kunnen genieten van verse mosselen, chocolade maken en een grote verscheidenheid aan eten en drinken in de nabijgelegen restaurants.

De kamers van het Flinders Hotel hebben een modern design en hoge plafonds. Een grote veranda aan de voorzijde en de ruime slaapkamers zorgen ervoor dat de kamers meer op huizen lijken dan alleen hotels. Elke kamer is goed ingericht met luxe beddengoed, een iPod-muziekspeler en een 32-inch flatscreen-tv. Gasten kunnen ook genieten van gratis alcoholische dranken en snacks aan de bar.

Peggy Binzel groeide op in Oklahoma en studeerde aan de Baylor University. Ze werd geïnspireerd om actrice te worden toen haar oom, Charles Binzel, de rol van John Wayne speelde in de film ‘Batman’. Ze is onlangs naar Dallas verhuisd om een carrière in entertainment na te streven. Haar kamer is voorzien van antieke Europese schilderijen, beddengoed van biologisch katoen, een zithoek en een kingsize bed. Daarnaast beschikt de kamer over veel opbergruimte en is er een bureau aanwezig.

Peggy’s nichtje Amy’s kunst hangt overal in de kamer. Je vindt er ook een zeemeerminmuurstencil, een Johnny Cash-tintje en gastvrijheid in Dolly-stijl. Of u nu een romantisch uitje, een familievakantie of een zakenreis plant, u zult geluk hebben.

Voor degenen die een werkplek nodig hebben, biedt The Quarters een computerterminal in de bibliotheek. Gasten kunnen ook internet gebruiken om eten en drinken te bestellen in het restaurant of in de lounge. Bovendien geniet je in de minibar van een selectie lokaal gemaakte hapjes en drankjes.

Hoewel de meeste mensen bekend zijn met de term kwartalen, zijn ze zich misschien niet bewust van de oorsprong. Verwijzingen naar het woord dateren zelfs uit de 15e eeuw. Het kan ook worden gebruikt om het vierde deel van een huis, een kamp of een deel van een stad aan te duiden. Afhankelijk van de context kan het worden gebruikt als een breuk of als een vorm van discipline.

Oorspronkelijk werden bediendenverblijven gebouwd als onderdeel van grotere huizen. Deze ruimtes dienden als woning en kantoor voor een medewerker. Ze hielden geuren weg van de werkgever en lieten de grote zaal smaakvoller decoreren.