style nagels

Stijlnagels zijn een geweldige manier om een statement te maken en je te onderscheiden van de rest. Ze geven je ook de kans om te experimenteren met verschillende looks en kleuren zonder dat je je hoeft te binden aan een volledige manicure.

De sleutel tot succesvolle stijlnagels is het vinden van een vorm die bij u en uw levensstijl past. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken dat je je handen of je nagelbedden beschadigt met een overdreven agressieve uitstraling.

Een van de eenvoudigste vormen om te maken is het vierkant. Dit wordt bereikt door heen en weer te vijlen over de bovenkant van de nagel totdat deze glad is. “Dit is een zeer veelzijdige vorm en kan zowel op natuurlijke als nepnagels worden gedragen”, zegt Kim Choi, de eigenaar van de MAC Salon in New York City.

Je kunt zelfs creatief worden met deze stijl door striping tape over een basiskleur aan te brengen om rechte lijnen te krijgen. Houd er wel rekening mee dat de tape vrij snel vies wordt, dus een goede topcoat is een must.

Behalve dat het eenvoudig te maken is, is een vierkante rand ook redelijk sterk en kan hij de eisen van je werk of spel aan. Het is een geweldige keuze voor mensen die geen lange vingers hebben, omdat deze nagelvorm ze een beetje kan verlengen, volgens Anastasia Totty, een LeChat Nail Educator en eigenaar van Artistique Salon in Jacksonville, Florida.

Een andere gemakkelijk te bereiken vorm is de pijlpunt. Dit is een subtiele kijk op de stiletto, met scherpe maar schuine punten die gecombineerd kunnen worden met acryl- of dippoeders.

Voor wie is het het beste: Deze vorm kan op zichzelf al een beetje sexy zijn, maar je kunt een contrasterende kleur of patroon aan de randen toevoegen om het leuker en speelser te maken. Je kunt zelfs kiezen voor een geruit patroon voor een modernere kijk op de trend.

Pasteltinten zijn dit seizoen een populaire nagelkeuze en ze zullen er zeker schattig uitzien bij elke outfit. Probeer mint, roze, lavendel of geel om elk moment van het jaar een chique maar speelse manicure te krijgen.

Als je op zoek bent naar een nog uniekere nagellakkleur, probeer dan een juweelachtige glinstering. Door het kameleoneffect van deze tinten zien ze er bijzonder mooi uit in het licht.

Geen wonder dat dit een enorme trend is voor het komende seizoen. Dit komt omdat de rijke, multidimensionale kleurenpaletten perfect passen bij de diepe kleuren en gezellige texturen van de herfst.

Dierenprints zijn altijd een veilige gok voor nageltrends, maar dit seizoen is er iets brutaler aan koeienprints. Het is de perfecte balans tussen brutaal en elegant, en celebs als Ariana Grande en Kendall Jenner doen mee.

Dit is een leuke en kleurrijke trend voor het herfstseizoen, en je kunt er helemaal los mee gaan! Er zijn zoveel cheetah- en luipaardopties om uit te kiezen, maar je kunt deze look ook abstracter maken door verschillende patronen op elke vinger toe te voegen.